Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home1/visteria/public_html/nou/wp-content/themes/architect/options/php-po/php-po.php on line 187
Prăbușiri serioase în IT | Visteria

Prăbușiri serioase în IT

Veștile din ultima vreme sunt cu impact mare. E ca o reașezare a plăcilor tectonice. Firme mari din IT care au căderi semnificative te fac sa te gandești că nimic nu e veșnic.

Facebook pierde teren constant pe bursă, pretul per acțiune scade dramatic. Mereu aud știri ca fondatorul facebook a mai pierdut nu stiu cate milioane de dolari ca adeja acțiunile au intrat sub pragul de 20 de dolari pe actiune. Apoi mai este si EA – Electronic Arts  care se pare că își caută cumpărători deja la care actiunile au scăzut anul acesta cu 37% .

Dacă nu sunt folosite și cunoscute firme ca Facebook prin rețeaua de socializare sau EA prin Need for Speed, The Sims etc atunci cine e cunoscut totuși au luat-o la vale. Mă gândesc că e din cauza vitezei cu care se schimba tehnologia si internetul dar ma indoiesc de faptul că acesta companii nu au capacitatea de a ține pasul. Totuși ce le macină într-o epocă în care socilaizarea și jocurile sunt pe val la propriu și la figurat?

Lasă un comentariu