Necesitatea prezenței pe net

Crearea unei pagini web nu mai este o opțiune. Crearea unei pagini web e strict necesară pentru societăți comerciale, instituții publice, școli, primării, asociații și orice fel de organizație mai ales dacă activitatea acesteia implică relaționare cu oameni sau terțe organizații.

Deținerea unei pagini web poate fi un mare avantaj pentru o organizație. Cine înțelege asta și folosește această ”armă” poate crește serios afacerea sa, prestigiul organizației, profesionalismul și încrederea. O pagină web bine făcută poate lucra ce nu ar reuși să facă o echipă întreagă de oameni. Contează foarte mult cine concepe acea pagină, ce soluții și idei are și câtă seriozitate pune în acea lucrare dar contează foarte mult și atitudinea și acțiunile organizației deținătoare a paginii web.

Paginile de prezentare

Sunt utile în special instituțiilor publice care au nevoie de o reprezentare publică permanentă, de transmiterea unor informații în timp real, cum ar fi modificări ale legilor sau regulamentelor, hotărâri, informații utilitare și altele. Astfel de pagini au avantaje multiple pentru că pot înlocui parțial sau total oameni. Poți posta o mulțime de informații și să elimini pe cât se poate transmiterea prin oameni a acestor informații. Mai mult, o pagină de prezentare poate transmite informații importante nescrise. Poate vorbi despre profesionalism, seriozitate, apreciere, veselie sau orice altă stare prin coloristică, aspect, imagini și design.

Portaluri sau pagini interactive

Aici vorbim de pagini care interacționează cu publicul. Oamenii își pot crea conturi, se pot înscrie la diferite campanii, evenimente, concerte etc. Se pretează bine pentru școli, licee, grădinițe, ONG-uri care desfășoară diferite campanii, firme organizatoare de concerte sau evenimente, ziare, comunități locale sau religioase etc.

O astfel de pagină poate face managementul a mii de abonați sau înscriși. Poate ușura munca implicată de trimiterea de tone de scrisori. Poate anunța în timp real utilizatorii și încă doar m-am apucat de înșiruit ce poate realiza.

Magazinele virtuale

Aici iarăși e mult de scris dar ideea de bază e că poți vinde fără să ai magazin deschis, asta înseamnă să poți fi prezent oriunde pe fața pământului fără a deține spații și oameni, care implică cheltuieli.

Omul poate comanda de acasă de la el fără să se deplaseze, poate plăti cu cardul sau ramburs și poate evalua produsele, le poate împărtăși cu prietenii pe rețelele sociale și altele.

Consultanta la cumparare domenii net si hosting web

Cumpararea de domenii internet  si cumpararea de hosting web (spatiu pe servere unde vor fi amplasate fiserele web) sunt lucruri la care majoritatea firmelor pierd timp incercand sa aleaga cele mai bune oferte.

Iată cateva din optiunile pe care le puteti considera utile in momentul in care va hotarati sa apelati la servicii de consultanta. Pentru orice nelamuriri nu ezitati sa ne contactati.

Idei si solutii pentru implementarea afacerii dumneavoastra pe Internet:

  • trebuie realizata o analiza de marketing la cumpararea domeniului web pentru a optimiza cat mai mult promovarea ulterioara a siteului;
  • trebuie realizata o analiza tehnica (in functie de functionalitatile siteului dorit) la alegerea hostingului web (multa lume cumpara servicii de care nu are nevoie sau servicii nesatisfacatoare);
  • trebuie realizata o analiza a pietei alegandu-se ofertele cele mai bune din punct de vedere al raportului calitate/ pret (au aparut atat de multe firme care ofera hosting web si inregistrare de domenii incat sunt greu de selectat ofertele cele mai performante);
  • Sugestii legate de realizarea unui website de comert electronic sau a unui portal cu acces gratuit
  • Strategii de marketing pentru lansarea unui proiect web sau intretinerea unuia actual
  • Reconstructia unui website sau imbunatatirea acestuia
  • Optimizari pentru inregistrarea mai eficienta in motoarele de cautare
  • Planificarea campaniilor de publicitate online
  • Cercetari de marketing despre modul in care afacerea dumneavoastra este perceputa de catre clienti
  • Cercetari despre felul in care angajatii dumneavoastra servesc clientii comparativ cu angajatii competitorilor dumneavoastra